Höstmat

wpid234-EnKlickSmör_2014-08-16.jpgwpid236-EnKlickSmör_2014-08-18.jpg

Visst är det lustigt hur matlusten påverkas av årstiden. På hösten upptäcker jag rotfrukter och kål igen. Dillen har riktigt kraftig smak när temperaturerna är lägre. Häromdagen plockade jag fram en fin kalvrostbiff som vi hade i frysen och tillagade den på cirka 85 ° i ugnen. Som tillbehör hade vi en sås gjord på rödbetor, färskost och valnötter bland annat. Skogens smörstekta kantareller och stekt spetskål fullbordade anrättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>