Julcocktail på fest!

wpid11007-DSC_4640.jpg

För varje år som går saknar jag glöggen mindre och mindre. Det lockar mig nu inte alls att sätta i mig en så söt dryck som det för det mesta är. En citrusdrink eller äppelmustdrink brukar jag dock nästan alltid njuta av kring jul. Den här gången med grapefrukt, gin och timjan. En drink som passar oss som gillar det lite beska. Jag lät bara en timjankvist ligga i gin en timma. Den hann få smak av örten på den korta tiden. Resten är väldigt enkel, saften av röd grapefrukt och is.

wpid11011-DSC_4647.jpgwpid11013-DSC_4659.jpg

 

Julcocktail på fest!
 
Förberedelsetid
Tillagningstid
Total tid
 
Recept av:
Portioner: 2
Ingredienser
  • 4 msk gin
  • saften av en röd grapefrukt, 6 msk
  • timjankvist
  • is
Instruktioner
  1. Skölj av timjan och gnugga den lätt i handen innan du lägger ner den i gin. Låt stå och dra cirka en timma. Pressa saften ur en röd grapefrukt. Blanda gin och grapefruktsaft i en shaker. Häll upp i glas med is.
Trevlig helg!

wpid11011-DSC_4647.jpg
wpid11013-DSC_4659.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Rate this recipe: