Har ni avlagt nyårslöftena?

wpid11287-DSC_5150.jpg

Det är 2016 och jag ser verkligen fram emot att börja på nytt igen. Det är ju fördelen med det nya året, att man i någon mening får möjlighet att börja om på ny kula. Jag brukar faktiskt sätta mig ned och skriva ned mitt eget fokus för den närmsta tiden, men vill också fånga upp vad de omkring mig har för önskemål som jag kan behöva ta hänsyn till. Något jag vet redan nu är att jag skulle vilja sätta igång med lite dans igen. Jag höll på med salsa några år när jag var yngre och trivdes väldigt bra med det. Jag brukar faktiskt också köpa ett gymkort under den här perioden som så mörk och oinspirerande. Fokus är ändå på att vara utomhus så mycket som det går. Tänk om man skulle få uppleva lite snö! När det gäller maten så passar det naturligtvis bra att strama åt både plånboken och kolhydraterna. Ni kan vänta er en strikt vecka inom kort. Hänger ni med på den?

wpid11285-DSC_5153.jpgJag sitter fortfarande kvar en stund på helgtåget dock. Jag passar på att använda resterna från nyårsmiddagen. Har ni testat att rulla in getost i serranoskinka och steka? Det är perfekt till brunchen. Ibland stoppar jag in en liten päronbit för sötma. Man bara gör det till ett litet paket och steker det i fin olivolja på alla sidor. Jag lade ned en kvist rosmarin i oljan för att ge väldigt diskret smak. Vi åker på en liten spa-helg nu jag och mannen, så det blir garanterat en bra start på året som ger både energi och inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>