Nystart!

wpid11316-DSC_5206.jpg

Lite ovanligt för mig är att äta fröbröd. Jag tror egentligen att det är särskilt nyttigt att äta några större mängder, men någon gång ibland kan det vara gott. Framför allt underlättar det om man vill ha en klassisk frukost vilket jag var sugen på idag. Visserligen åt jag den klockan tre, men det var ändå min frukost. Jag ser fram emot att ha lite ”bröd” under den närmsta tiden, barnen tycker om det dessutom. Jag gjorde inte eget utan köpte en ”raw”mix från gogreen vilket smakade väldigt bra. Den innehåller chiafrön och kokos vilket kanske skiljer den lite från andra varianter. Det här blir en mjukstart för mig som ger lite struktur på måltiderna. Jag mosade en avokado med en skvätt citronsaft, en tsk crème fraiche och salt som pålägg. Med lite hårdkokt ägg, krasse och tomat är det väldigt tillfredställande. Dagens frukosttips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>