Om jag får välja en frukost….

wpid12092-DSC_7005.jpg

….utifrån vad som är gott och inte efter en kostmall, det kan ju nämligen blir lite tråkigt att bara fundera på vad som är hälsosamt hela tiden och analysera alla ingredienser i detalj. Då väljer jag i alla fall det här, avocadotoast med kaffe! Helst vill jag också ha ett litet glas med rysk yoghurt, rostade hasselnötter och hallon. Då är frukosten komplett i mina ögon. Jag följde mitt eget recept på blomkålsbröd som jag gjorde för en tid sedan och piffade till det med valnötter, en näve fint hackade nötter rörde jag i smeten.

wpid10821-DSC_4294.jpgwpid12087-DSC_7001.jpgJag bredde på ett lager majonnäs och toppade med skivad avocado, diverse fröer och bipollen som jag fyndade i Spanien. Bipollen är en söt råvara, men risken för överdosering är minimal skulle jag tippa, men vem vet? På min andra macka la jag spansk skinka. Så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>