Snabbmat lchf!

wpid13419-2016-EnKlickSmor-001.jpg

Jag var helt inställd på att ställa mig i köket och börja laborera igen. Någon gryta har det hunnit bli, men nu visar det ju sig att sommaren inte tänker ge med sig och då är det fortfarande uteliv som gäller. Några middagar utomhus till kommer det bli och då äter vi ibland ”färdigmat” i familjen. Så här kan det se ut då, färdig kyckling, chilibearnaise, grönsaker, nötter, stekt halloumi, stekta pimientos de padron och blåbär. En salig blandning! Det tar fem minuter att få maten på bordet. Passar en trött familj alldeles utmärkt så här i början av höstterminen. Mycket godare än snabbmakaroner och köttbullar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>